Cursus

Cursussen/workshops bij Doris Daycare

 

–        Puppy cursus Privé  

 

·       voor de pup vanaf 8 weken tot ongeveer 4 maanden.  In 5 lessen  van ongeveer 30/45 minuten gaan wij u helpen met het opvoeden van de pup.

Wij gaan u helpen met opvoedingsoefeningen , zoals niet springen en bijten,  wachten met eten tot je het seintje geeft,  respect voor de hand, nee .

En  wij gaan u helpen met trainingsoefeningen, zoals aandacht, zit, hier komen, wandelen met aandacht en wandelen zonder trekken.

 

         U staat er niet alleen voor!

Verder krijgt u van ons een to-do tips voor de zindelijkheid, bench training en  het optimaal socialiseren van de pup.

De basis voor de opvoeding van de pup is vertrouwen! Vertrouwen in de hond en in de baas!

 

Positief trainen zonder druk

 

 

De lessen worden volledig op u en de pup afgestemd. Afhankelijk wat op dat moment nodig is. Het is wel belangrijk dat op het moment van trainen er 1 baas is. Er mag wel op afstand meegekeken worden maar er is  op dat moment 1 hond-baas koppel. Dit is dan duidelijk voor de hond.

Strippenkaart van 5 lessen voor € 112,50. ( 3 maanden geldig) Data en locatie in overleg.

Wilt u na deze 5 lessen verder met trainen dan kunt u weer een strippenkaart kopen en stemmen wij de training af op de wensen van de klant en hond.

 

 

 

Hond/kind begeleiding

 

Heeft u als ouder een puppy cursus/vervolgcursus gevolgd met uw pup/hond maar wilt u dat uw zoon of dochter ook begeleiding krijgt in de omgang met uw hond? Dit omdat uw kind het niet wilt aannemen van u ?  Dan kan ik samen in overleg met u een “lesprogramma” opstellen voor uw zoon of dochter.

 

In dit lesprogramma verwerk ik de dagelijkse situaties met de hond. Wat te doen als…

 

We kunnen ook samen gaan wandelen en onder het wandelen geef ik advies met betrekking tot verschillende situaties.

Er kunnen verschillende situaties ontstaan door factoren van buiten af, bv er komt een loslopende hond naar uw hond. Hoe gaat uw kind hier mee om.

Hoe kan ik aan de hond zien dat hij stress heeft?

Elke “les” sluiten we af met een klein denk spelletje met de hond.

 

Let op: het advies is kinderen tot 12 jaar niet alleen te laten lopen met de hond.

Kinderen kunnen situaties niet goed inschatten en hier niet naar handelen. Tevens kan de hond proberen de baas te worden over het kind. Daarom is het advies dat er een ouder meeloopt als uw kind de hond gaat uitlaten. U kunt ook een aantal meters achter uw kind aanlopen om te kijken hoe het gaat en uw kind toch het gevoel geven dat hij/zij alleen loopt.

 

5-lessenkaart € 112,50 ( 3 maanden geldig)

Losse les € 25

Max. 45 minuten

 

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? U kunt mij, bij voorkeur, via de mail bereiken. Bellen kan ook op             06-24215333. Mocht ik de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan uw bericht in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

 

Recent gemaakt
DSC_1210 DSC_1208
Leuke video “Naar het strand”
Doris Daycare Kalender
Ervaringen van klanten

Aandacht

De katten krijgen veel aandacht. Ook wordt er af en toe gestofzuigd, de vuilnisbakken aan de straat gezet, de brievenbus geleegd. Dhr. G. van der Vliet

Dankbaar

Ik ben heel dankbaar voor Petra's flexibiliteit omdat mijn diensten nogal variëren. Als mijn hond Petra ziet is zij helemaal blij! Mevr. B. Boyens

Katten en kippen verzorgd

Onze katten en kippen zijn heel goed verzorgd door Doris-Daycare. Wij zijn meer dan tevreden! Niet alleen worden de dieren goed verzorgd, er was ook gestofzuigd en dat is heel fijn thuiskomen. Brenda

Plezier in het bos

Mijn hond gaat al 7 maanden 3 a 4 keer per week met plezier met Petra naar het bos. Ze wordt thuis opgehaald, kan met andere honden rennen en spelen en wordt dan voldaan en droog thuis afgeleverd. Bettina Boyens

Feest

Onze labrador Noa vindt het heerlijk om met Petra mee te gaan. 2 keer in de week: feest. Voor ons is het echt een uitkomst. Sinds de kinderen de deur uit zijn, kunnen we haar zelf niet genoeg uitlaten, i.v.m. werktijden.
Mevr. M. Kalkhoven

Onze hond Does!

Onze hond Does! wordt al jaren door Doris Daycare uitgelaten. Vier keer per week wordt hij opgehaald wat elke keer opnieuw een feest is. Er wordt goed voor de honden gezorgd, de voorzieningen zijn prima en met name de flexibiliteit van Petra is erg plezierig. Richard