Cursus

Cursussen/workshops bij Doris Daycare

 

–        Puppy cursus Privé  

 

·       voor de pup vanaf 8 weken tot ongeveer 4 maanden.  In 5 lessen  van ongeveer 30/45 minuten gaan wij u helpen met het opvoeden van de pup.

Wij gaan u helpen met opvoedingsoefeningen , zoals niet springen en bijten,  wachten met eten tot je het seintje geeft,  respect voor de hand, nee .

En  wij gaan u helpen met trainingsoefeningen, zoals aandacht, zit, hier komen, wandelen met aandacht en wandelen zonder trekken.

 

         U staat er niet alleen voor!

Verder krijgt u van ons een to-do tips voor de zindelijkheid, bench training en  het optimaal socialiseren van de pup.

De basis voor de opvoeding van de pup is vertrouwen! Vertrouwen in de hond en in de baas!

 

Positief trainen zonder druk

 

 

De lessen worden volledig op u en de pup afgestemd. Afhankelijk wat op dat moment nodig is. Het is wel belangrijk dat op het moment van trainen er 1 baas is. Er mag wel op afstand meegekeken worden maar er is  op dat moment 1 hond-baas koppel. Dit is dan duidelijk voor de hond.

Strippenkaart van 5 lessen voor € 125. ( 3 maanden geldig) Data en locatie in overleg.

Wilt u na deze 5 lessen verder met trainen dan kunt u weer een strippenkaart kopen en stemmen wij de training af op de wensen van de klant en hond.

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? U kunt mij, bij voorkeur, via de mail bereiken. Bellen kan ook op             06-24215333. Mocht ik de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan uw bericht in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

 

Ervaringen van klanten
Loading Quotes...
Recent gemaakt
DSC_1210 DSC_1208
Leuke video “Naar het strand”
Doris Daycare Kalender