Uitlaatservice

Individuele hondenuitlaatservice Doris-Daycare

Voor Lelystad

Heeft u een drukke baan, gaat u op vakantie, heeft u kleine kinderen, bent u ziek of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet toe komt aan de verzorging van uw hond? Dan kan de honden uitlaatservice van Doris Daycare uitkomst bieden!


Doris Daycare verzorgt individuele wandelingen voor de hond in de wijk.
Geschikt voor alle honden maar vooral voor de oudere hond, minder sociale hond en voor de pup die nog te jong is om in groepsverband te wandelen.

Heeft u een pup dan kunnen wij ook 2x per dag langskomen om de pup uit te laten. Meestal kom ik dan om een uur of 11.00 en dan om 14.00/14.30.

Wij wandelen in de wijk, meestal is er in elke wijk wel een park(je) of wanneer het bos vlak bij is dan gaan we in het bos wandelen. Dit alles in overleg en naar de wens van de baas.

Doris Daycare denkt met u mee!


Onze werkwijze
Voordat wij uw hond voor de eerste keer gaan uitlaten zal er altijd een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Er wordt dan gesproken over de gezondheid, karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen van uw hond.
Tevens wordt de werkwijze van onze uitlaatservice uitgebreid toegelicht. Door middel van een opdrachtformulier worden er duidelijke afspraken gemaakt. Verder maken wij indien van toepassing gebruik van een sleutelcontract.


Verder stellen wij een wandelplan op voor de hond.
In dit wandelplan worden de wensen van de baas en de hond vastgelegd bv. het tijdstip, dag en hoelang er gewandeld wordt. Dit kan gecombineerd worden met eten geven en even bij de hond blijven. Verder de eventuele aandachtspunten wat betreft de hond ten opzichte van andere honden en lichamelijke kwaaltjes. Wij kunnen de hond onder het uitlaten ook de opvoedingsoefeningen trainen.

En dan…..

Wij komen uw hond op de afgesproken dag en tijdstip uitlaten.

Voor een vrijblijvend gesprek of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen
Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 06-24215333 of via de mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste foto’s

Berichten