Uitlaatservice

Individuele uitlaatservice Lelystad

Voor Lelystad

Heeft u een drukke baan, gaat u op vakantie, heeft u kleine kinderen, bent u ziek, of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet toe komt aan de verzorging van uw hond? Dan kan de honden uitlaatservice van Doris Daycare uitkomst bieden !!


Doris Daycare verzorgt individuele wandelingen voor de hond in de wijk.
Geschikt voor alle honden maar vooral voor de oudere hond, minder sociale hond en voor de pup die nog te jong is om in groepsverband te wandelen.

Heeft u een pup dan kunnen wij ook 2x per dag langskomen om de pup uit te laten. Meestal kom ik dan om een uur of 11.00 en dan om 14.00/14.30.

Wij wandelen in de wijk, meestal is er in elke wijk wel een park(je) of wanneer het bos vlak bij is dan gaan we in het bos wandelen. Dit alles in overleg en naar de wens van de baas.

Doris Daycare denkt met u mee!


Onze werkwijze
Voordat wij uw hond voor de eerste keer gaan uitlaten zal er altijd een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Er wordt dan gesproken over de gezondheid, karaktereigenschappen en kenmerkende gedragingen van uw hond.
Tevens wordt de werkwijze van onze uitlaatservice uitgebreid toegelicht. Door middel van een opdrachtformulier worden er duidelijke afspraken gemaakt. Verder maken wij indien van toepassing gebruik van een sleutelcontract.


Verder stellen wij een wandelplan op voor de hond.
In dit wandelplan worden de wensen van de baas en de hond vastgelegd bv. het tijdstip, dag en hoelang er gewandeld wordt. Dit kan gecombineerd worden met eten geven en even bij de hond blijven. Verder de eventuele aandachtspunten wat betreft de hond ten opzichte van andere honden en lichamelijke kwaaltjes. Wij kunnen de hond onder het uitlaten ook de opvoedingsoefeningen trainen.

En dan…..

Wij komen uw hond op de afgesproken dag en tijdstip uitlaten.

Voor een vrijblijvend gesprek of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen
Wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 06-24215333 of via de mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent gemaakt
DSC_1210 DSC_1208
Leuke video “Naar het strand”
Doris Daycare Kalender
Ervaringen van klanten

Dankbaar

Ik ben heel dankbaar voor Petra's flexibiliteit omdat mijn diensten nogal variëren. Als mijn hond Petra ziet is zij helemaal blij! Mevr. B. Boyens

Katten en kippen verzorgd

Onze katten en kippen zijn heel goed verzorgd door Doris-Daycare. Wij zijn meer dan tevreden! Niet alleen worden de dieren goed verzorgd, er was ook gestofzuigd en dat is heel fijn thuiskomen. Brenda

Onze hond Does!

Onze hond Does! wordt al jaren door Doris Daycare uitgelaten. Vier keer per week wordt hij opgehaald wat elke keer opnieuw een feest is. Er wordt goed voor de honden gezorgd, de voorzieningen zijn prima en met name de flexibiliteit van Petra is erg plezierig. Richard

Plezier in het bos

Mijn hond gaat al 7 maanden 3 a 4 keer per week met plezier met Petra naar het bos. Ze wordt thuis opgehaald, kan met andere honden rennen en spelen en wordt dan voldaan en droog thuis afgeleverd. Bettina Boyens

Feest

Onze labrador Noa vindt het heerlijk om met Petra mee te gaan. 2 keer in de week: feest. Voor ons is het echt een uitkomst. Sinds de kinderen de deur uit zijn, kunnen we haar zelf niet genoeg uitlaten, i.v.m. werktijden.
Mevr. M. Kalkhoven

Aandacht

De katten krijgen veel aandacht. Ook wordt er af en toe gestofzuigd, de vuilnisbakken aan de straat gezet, de brievenbus geleegd. Dhr. G. van der Vliet