Even voorstellen

doris daycare Petra Landmeter hondenuitlaat service

Welkom bij de hondenuitlaat,- en dierenoppas service Doris Daycare in Lelystad.

Doris Daycare is opgericht in februari 2008 en is vernoemd naar ons eerste huisdier “Doris”, een zwarte kater.
Mijn naam is Petra Landmeter. Na jaren in de boekhouding gewerkt te hebben ben ik via een klant van mij op het idee gekomen om een honden uitlaatservice te beginnen. Zelf had ik er nog nooit van gehoord! He, een honden uitlaatservice? Wat leuk!. Vervolgens ging deze uitlaatservice stoppen en heb ik zijn klanten overgenomen en ben ik het avontuur aangegaan. Inmiddels nu al 12 jaar.

In Gouda heb ik aan de Middelbare Agrarische School de opleiding Veeteelt met succes gevolgd. Vervolgens heb ik mijn diploma dierenarts assistente gehaald. Zelf heb ik een aantal jaren als vrijwilligster op een kinderboerderij gewerkt. Omdat het uitlaten van honden een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt, heb ik bij de Martin Gaus Academie te Lelystad mijn diploma behaald voor erkend honden uitlaatservice. Verder ben ik in het bezit van het diploma Instructeur I en II van Martin Gaus. In 2011 heb ik het certificaat reanimatie honden gehaald, gegeven door Hotche Luik. Momenteel geef ik les op de Kynologenclub Lelystad.

Verder is het bij ons thuis een gezellige beestenboel. We hebben nu 3 katten, 2 konijnen, twee honden en een paard (niet thuis maar in een pension).De honden zijn een zeer eigenwijze Langharige Teckel, Dribbel van 8 jaar oud en een Australian Shepherd , Zara van 7 jaar. Mijn kracht ligt vooral in mijn gedrevenheid en enthousiasme alsmede mijn jarenlange kennis van, en belangrijker nog liefde voor dieren. Ik probeer mij altijd goed in de ander te verplaatsen. Wat zou hij/zij precies op prijs stellen?

 

 

 

Ervaringen van klanten
Loading Quotes...
Recent gemaakt
DSC_1210 DSC_1208
Leuke video “Naar het strand”
Doris Daycare Kalender