Puppy verzorging aan huis

Doris Daycare heeft naast de dierenverzorging aan huis ook een puppy verzorging aan huis.

Voor Lelystad

 

De pup heeft in de beginperiode van zijn leven heel veel zorg en aandacht nodig. Doris Daycare kan u helpen met de dagelijkse puppy verzorging.  Wij kunnen 1 of 2 maal per dag langskomen. Een huisbezoek duurt 30 minuten.

 

De service is ook geschikt voor de oudere hond die extra verzorging nodig heeft.

 

Werkwijze puppy verzorging

Eerst is er een kennismakingsgesprek. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en er wordt een afsprakenformulier ingevuld. Tevens  stellen wij een wandelplan op voor de hond.

In dit wandelplan worden de wensen  van de baas en de pup vastgelegd te weten  het tijdstip, dag en hoelang er gewandeld wordt.

Voor de verzorging van de  pup  kan dit naar wens worden ingevuld. De wandeling  kan worden gecombineerd  met eten en water geven na de wandeling en/of even bij de pup blijven.

Verder  worden de eventuele aandachtspunten wat betreft de opvoeding van de pup besproken. Wat zijn de dagelijkse rituelen? Zoals bijvoorbeeld zitten bij het oversteken van de weg, stilstaan bij trekken aan de lijn.           Tijdens de wandeling kan Doris Daycare u helpen met de opvoeding van de pup. Tevens kunnen wij u helpen met andere oefeningen zoals bijvoorbeeld hier komen aan de lange lijn.

Vervolgens komen wij uw hond op de afgesproken dag en tijdstip uitlaten.


Voor de tarieven verwijs ik u naar mijn tarieven pagina.

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? U kunt mij, bij voorkeur, via de mail bereiken.

Bellen kan ook op 06-24215333. Mocht ik de telefoon niet kunnen opnemen, spreek dan uw bericht in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Ervaringen van klanten
Loading Quotes...
Recent gemaakt
DSC_1210 DSC_1208
Leuke video “Naar het strand”
Doris Daycare Kalender