Voedingsadviseur Doris voor hond en kat

 

 

Wilt u graag weten of het voer wat u aan uw hond of kat geeft wel “goed” is?

In de dierenwinkel ziet u door de bomen het bos niet meer. Ikzelf ziet het helemaal niet meer zonder leesbril! Dan dacht ik ook vaak van laat maar! Weet het niet meer! En ik ging dan naar huis met het idee van ik zoek het de volgende keer wel uit.  Beetje moedeloos gevoel was het altijd.

Dierenartsen hebben voor elk “probleem” een ander soort voer klaar staan. Is dit niet het paard achter de wagen spannen. Is het niet beter om het probleem te voorkomen met kwalitatief beter voer?

En wat op de verpakking staat met allemaal leuke kleurtjes en gezonde “groenten” is dit wel echt goed voor mijn dier?

 

Met een voercheck weet u het antwoord en kunt u op tijd “switchen” op een ander voer of een beetje bijsturen.

 

 

U wilt toch het beste voor uw hond of kat!

 

 

U wilt bij mij een voercheck aanvragen. Hoe gaat dat in zijn werk?

 

Mijn plan van aanpak van een voercheck is:

  • De eigenaar ontvangt van mij een vragenlijst via de email na het aanvragen van een voercheck via de email. In deze vragenlijst zal ik u een aantal vragen stellen over uw huisdier in het algemeen, over de voeding en eventuele klachten die er misschien zijn.

 

  • Van de voeding ga ik een voedingsoverzicht maken. Ik ga dan kijken wat zit er in het voer. Dit splitsen we uit in macronutriënten= koolhydraten, eiwitten en vetten en micronutriënten= vitamines, mineralen en spoorelementen. Vervolgens kijken we wat uw dier nodig heeft (behoeftewaarde) en wat krijgt uw dier binnen via de voeding.

 

  • U krijgt van mij een verslag van mijn bevindingen en ik zal u een algemeen advies geven.

 

  • Naar aanleiding van het verslag kunnen we wanneer dat nodig is in overleg een ander traject van advies/begeleiding op starten.

 

  • Kosten van een voercheck is € 59.

 

Voor het aanvragen van een voercheck  vult u het contactformulier in. Hier klikken.

 

Overig maatwerk advies kat

 

Overig maatwerk advies hond

 

 

 

 

 

 

 

Doris Daycare is een NRTO gecertificeerd voedingsadviseur.

 

Laatste foto’s

Berichten